LOMBA NULIS BANYUMASAN Piala Gubernur Jateng- Sing padha seneng nulis Banyumasan, lan kanggo ngur-uri Basa Jawa Banyumasan, koran HARMAS (Harian Banyumas) arep nganakakna lomba nulis Crita Rakyat Utawa Legendha Banyumas nganggo Basa Banyumasan.Lomba kiye dianakna kanggo mengeti ambal warsane kaping 4 koran Harmas, sing ish se group karo Suara Merdeka.Total bebungah/hadhiah Rp 18 juta, trofi lan hadiah sekang sponsor.

Tema Lomba : Ceritera rakyat / legenda, Sejarah daerah utawa panggonan lan tokoh rakyat.
Lomba kiye debagi rong kategori yakuwe Umum karo Pelajar.

Hadiah kanggo  kategori umum:

juara I Rp 2,5 juta + Piala Gubernur Jateng,

juara II Rp 2 juta juara + Piala Bupati,

juara III Rp 1,5 juta + Piala Harmas.

Harapan 1  Rp 1 juta+piala sponsor

Harapan 2 Rp 1 juta+pala sponsor

Harapan 3 Rp 1 juta+ala sponsor

Hadiah kanggo kategori pelajar :

juara I Rp 2,5 juta + Piala Gubernur,

juara II Rp 2 juta juara + Piala Bupati,

juara III Rp 1,5 juta + Piala Harmas.

Harapan 1  Rp 1 juta+piala sponsor

Harapan 2 Rp 1 juta+piala sponsor

Harapan 3 Rp 1 juta+piala sponsor

Syarat lomba:

1.Naskah karyane dhewek, durung tahu dipublikasikna

2.Dawane tulisan 5000 – 7000 karakter

3.Basa Sing digunakna Basa Jawa dialek Banyumasan

4.Aweh bukti dhiri sing isih kanggo. Kanggone kategori umum..scan KTP,

    ankanggone kategori pelajar scan  kartu pelajar

5.Karya lan bukti dhiri dikirimna lumantar layang setrum (E-mail) ming :hut4harmas@gmail.com

  lan di cc ming hut4harmas@yahoo.com

6.Karya pemenang dadi hake penerbit.Karya sing layak muat arep diterbitna, lan penulise olih 

   kompensasi   selaras karo aturan.

7.Keputusan juri mutlak lan ora kena diganggu gugat.

Wektu:

Wates Penerimaan naskah  : 01 – 15 Maret 2016.

Penilaian    : 17 – 18 Maret 2016

Pengumuman   : 21 Maret 2016 di Harian Banyumas.

Penyerahan hadiah  : 29 Maret 2016.

Mangga padha melu ngramekna …….

HARMAS  nunggu partisipasi warga Banyumas, Banjarnegara, Cilacap, Purbalingga nang lomba nulis Banyumasan kiye.

masih Android SE XA dji sam soe

Iklan